Η σύγχρονη αγορά απαιτεί καινοτομίες και λύσεις,

η FORCEGROUP τις έχει.


Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)English (United Kingdom)
Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΔΙΚΕΣ
ΟΔΙΚΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

 

 

ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ


Αυτή τη στιγμή η εταιρεία μας καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της δυτικής Ευρώπης οδικώς με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς την εκάστοτε χώρα

Οι κυριότερες χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, με τον κυριότερο όγκο εργασιών είναι ΙΤΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ .

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις groupage και comple φορτηγών κάθε Πέμπτη και

Παρασκευή από και προς τις συγκεκριμένες χώρες με δικά μας αυτοκίνητα και

με συνεργαζόμενα.

Λόγω της ανάπτυξης του έργου μας στις συγκεκριμένες χώρες χρησιμοποιούνται αυτοκίνητα πλήρως ελεγχόμενα από την εταιρεία μας. Επίσης φορτώσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά με συνεργαζόμενα αυτοκίνητα και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες , πλην Πορτογαλίας. Είναι βασικό να ξέρεις με ποιον θα μιλήσεις όταν θα χρειαστείς κάτι.


ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ


Στις Σκανδιναβικές χώρες , Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία διαθέτουμε συνεργαζόμενα αυτοκίνητα καθώς και πράκτορες για κυρίως στη Σουηδία για περισυλλογή μικρών φορτώσεων.

Οι περισυλλογές των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται έως και την Πέμπτη από όλες τις χώρες.

Το κέντρο περισυλλογής των εμπορευμάτων βρίσκεται στη Δανία απ όπου γίνονται και εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, κάθε Παρασκευή για Ελλάδα.

Ο χρόνοι των ταξιδιών είναι ικανοποιητικοί 4--5 ημέρες καθώς και οι ναύλοι πολύ ανταγωνιστικοί αυτό συντελείται με την ύπαρξη διακομιστικού κέντρου στη Δανία και όχι εξυπηρέτηση μέσω Γερμανίας όπως συνήθως συμβαίνει.


ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ


Οι οικονομικές και κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών μοιραία δημιούργησαν νέες αγορές, πολλές επιχειρήσεις Ελληνικές ή μη, δημιούργησαν κέντρα παραγωγής των προϊόντων τους στις συνεχώς αναπτυσσόμενες και ταυτόχρονα πιο οικονομικές Βαλκανικές και Ανατολικές χώρες.

Στο άνοιγμα των νέων αυτών αγορών ανταποκριθήκαμε δημιουργώντας ένα δίκτυο πρακτόρων και συνεργατών με σκοπό ένα αποτελεσματικό service σε σχέση με ανταγωνιστικούς ναύλους.

Με συνεργαζόμενα αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή έχουμε πετύχει να έχουμε συνεχόμενες αναχωρήσεις από και προς την Αλβανία και εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από τις λοιπές Βαλκανικές χώρες .

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla 1.5 themes  Valid XHTML and CSS.